1-års fødselsdag på Hotel Odeon

05. nov 2019

Tiden flyver, når man er i godt selskab, og på Hotel Odeon er det seneste år strøget afsted som en raket. Den 15. oktober fyldte Odenses største, nyeste og bedst anmeldte hotel ét år – og nu giver vi dig mulighed for en overnatning i skønne rammer til en særdeles festlig pris…

Fra åbningen i efteråret 2018, hvor vi stadig pakkede kasser ud og hængte lamper op aftenen inden de første gæster checkede ind, og til i dag, hvor vi har indtaget placeringen som det mest anmelderroste hotel i Odense, har flere end 40.000 gæster overnattet på Hotel Odeon.

Der har været tryk på i de forgangne måneder, og nu vil vi gerne vise dig, hvad vi, vores gæster, leverandører og partnere sammen har skabt – og hvad vi glæder os til at bygge videre på fremover.

Forkæl dig selv til fødselsdagspris
Hvis du endnu ikke selv har oplevet Hotel Odeon, så tilbyder vi dig nu en weekend-overnatning i hjertet af Odense til en ualmindeligt god pris.

Til og med den 19. december kan du bo hos os på enkelt- eller dobbeltværelse til hhv. kr. 725,-/925,- (listepris kr. 1.425,-/1.625,-) – det eneste du skal gøre er at bruge koden ”hurra”, når du booker.

Du kan se mere om, hvad Hotel Odeon har at byde på og booke dit værelse til særpris ved at klikke her.

Vi glæder os til at se dig!

PS: Julen er også så småt ved at indfinde sig på Hotel Odeon – f.eks. kan du fra den 13. november nyde en uovertruffen julemenu i vores restaurant, H.C. by Meyers. Vi garanterer skøn mad og dejlig, lun julestemning helt frem til den 19. december. Se hele menuen ved at klikke her.

PPS: Hvis du ikke har en ledig juleweekend, men stadig gerne vil se, hvad Hotel Odeon har at byde på, så tag endelig fat i Tinna Larsen. Tinna er værtinde på hotellet og arrangerer hellere end gerne en rundvisning i både værelser og mødelokaler.