Odense Congress Center er indrettet, så det er nemt for alle vores gæster at benytte vores faciliteter. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige tilgængelige faciliteter.

 

Parkering og indgang

Odense Congress Center har 22 tilgængelige parkeringspladser, og de ligger lige ved siden af ​​hotellet og Jyske Bank Arena. Der er ingen niveauforskel fra parkeringspladsen til hovedindgangen, hvor den elektriske dør måler 1,55 meter i bredden.

 

Toiletter

Både Jyske Bank Arena og Odense Congress Center har flere let tilgængelige toiletter til vores gæster. Vi har to let tilgængelige toiletter i arenaens foyer, to på 1. sal og et på 2. sal.

I selve Odense Congress Center har vi fem toiletter i stueetagen, to i kælderen og et på hver hoteletage.

Vores toiletter måler 2,2 x 1,7 meter, og der er monteret specielle håndtag på dem alle. Skydedørene har en bredde på 103 centimeter.

 

Udstillingssale og mødelokaler

Alle udstillingshaller er placeret i stueetagen, og der er offentlige elevatorer, så alle kan deltage i møder, der måtte foregå i OCC’s lokaler på 1. sal eller på 1. og 2. sal i Jyske Bank Arena.

De vigtigste konferencelokaler – Sjælland, Fyn og Jylland – er alle placeret i stueetagen. Her har vi en teleslynge til rådighed, og podiet er handicapvenligt.

 

Restaurant

Du spiser godt i Odense Congress Center. Du kan nemt benytte vores restaurant, Finie, hvor der også et let tilgængeligt toilet ved indgangen. Vores menu henvender sig til diabetikere, vegetarer, gæster med allergier og madintolerancer samt religiøse restriktioner.

 

Værelser

Hotel Odense ligger inde i Odense Congress Center med 102 værelser og syv suiter fordelt på fire etager. Du kan nemt komme frem og tilbage mellem etagerne via elevatoren, som har en dørbredde på 1 meter. Kontrolpanelet er placeret i en højde af 132 centimeter.

I vores 99 dobbeltværelser er dørbredden til toilettet 81 centimeter. I suiterne er der en skydedør til toilettet, mens dørtrinnet er kompenseret med en rampe.

Vi har også fire værelser med ramper på dørtrinnet til badeværelserne. I disse værelser er der elevationssenge og en dørbredde fra gangen til værelset på 105 centimeter.

Der er tilgængelige toiletter på gangen på hver etage.

 

Jyske Bank Arena

Én af Danmarks mest moderne multiarenaer, Jyske Bank Arena, blev fra begyndelsen designet til at give let adgang for alle. Placeringen er i top, og der er masser af parkeringspladser – og så kan biler køre helt til indgangen til Jyske Bank Arena, så afstanden begrænses mest muligt.

Selve arenaen er tilgængelig med en bred indgang og et design, hvor sæder, faciliteter og stande har nemme adgangsforhold, der ikke er hverken afhængige af trapper eller elevatorer. Gangbesværede eller kørestolsbrugere kan derfor let nyde store musikalske oplevelser og shows i Jyske Bank Arena.

Jyske Bank Arena tilbyder også en ledsagerordning for gæster i kørestol. Det betyder, at vi giver gratis adgang for én ledsager, når du køber billet til en oplevelse i arenaen.

Interesseret? Kontakt os i dag!