Bliv “Mystery Guest” på Hotel Odeon

15. maj 2018

Nedtællingen til åbningen af Odenses største og nyeste hotel er i gang, og nu leder vi efter 10 ”Mystery Guests” til at hjælpe os med at teste Hotel Odeon i efteråret. Måske du er den ene?

Om kun fem korte måneder står Hotel Odeon klar i centrum af Odense, med 234 indbydende, lyse værelser i eksklusivt nordisk design.

Vi glæder os umanerligt meget til at byde gæster fra hele landet og resten af verden velkommen i hjertet af Odense, og arbejder lige nu i døgndrift så alt er i tip-top orden, når vi slår dørene op til oktober.

Alt nyt kræver dog justeringer, og hvis Hotel Odeon skal være blandt byens ypperste hoteller, kræver det, at vi får feedback fra vores gæster. Hvad er godt, hvad skal vi gøre endnu mere af – og hvor kan vi blive bedre?

Det er her du kommer ind i billedet.

Lige nu søger vi nemlig 10 ”Mystery Guests” med ledsager, til at anmelde vores nye hotel, når det åbner. Vi giver en overnatning på et af de spritnye dobbeltværelser, hvis du vil udfylde et kort spørgeskema om dit ophold efterfølgende.

Hotel Odeon har både bar og restaurant, og hvis I gerne vil ud i byen, så sørger vi også for underholdningen, med to billetter til en af nedenstående koncerter (hvis det passer ind i jeres kalender):

Eneste krav til dig er som nævnt, at du vil fortælle os om din oplevelse bagefter, og at I kan besøge os i løbet af november 2018.

Har du lyst til at opleve Odense nye hotel-perle som en af de allerførste? Så skriv til os på assistent@ose.dk – vi trækker lod blandt alle deltagere tirsdag den 22. maj kl. 16.00 og giver vinderne direkte besked.

Vi ses på Hotel Odeon!

PS: Du kan naturligvis også booke overnatninger på Hotel Odeon til både dig selv og jeres virksomhed allerede nu – og hvis du har lyst til en rundvisning til efteråret, så skriv til os på hn@occ.dk.