Sikkerhed – frem for alt. På Odense Congress Center kan I trygt gennemføre jeres møde eller andet arrangement med op til 2000 deltagere, i rammer, der er unikt tilpassede for at sikre mod COVID-19. 

På OCC afvikler vi nu møder, konferencer, messer og fester for op til 2.000 i fire zoner á 500 deltagere.

På baggrund af COVID-19 har vi bygget OCC Clean & Safe – et koncept, der garanterer jer trygge rammer fra start til slut, selv med mange gæster.

Vi har tænkt på alt, så I fortsat kan opnå værdi ved at mødes ansigt til ansigt, og fordi vi både har pladsen, faciliteterne og ekspertisen kan I se frem til et sikkert møde – uden merudgifter.

Vi ses på OCC – sammen på sikker afstand!

Klik her for at se vores tilpassede mødepakker

Husk også at vores enestående lokaler på Odense Stadion/Nature Energy Park ligeledes er åbne for møder og konferencer. Læs mere her.

Med Clean & Safe får I
  • I alt 26 mødelokaler - 9 med direkte foyer-adgang
  • Fra 2 til 2000 personer
  • Alle corona-retningslinjer overholdt
  • Flere indgange og store breakout-rooms
  • Gæsteteam altid klar til at hjælpe
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Tak for en virkelig god service. Mødet gik helt over forventning, så vi er meget glade. Jeg er selv uddannet receptionist og regel no. 1 i Kundeserviceloven er; Svar med det samme, så er kunden din. Og den regel har I jo helt styr på.
Pia Torp
Front Office ved JYDEN
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!