Sikkerhed – frem for alt. På Odense Congress Center kan I trygt gennemføre jeres møde eller andet arrangement, i rammer, der er unikt tilpassede for at sikre mod COVID-19. 

På baggrund af COVID-19 har vi bygget OCC Clean & Safe – et koncept, der garanterer jer trygge rammer fra start til slut.

Vi har tænkt på alt, så I fortsat kan opnå værdi ved at mødes ansigt til ansigt, og fordi vi både har pladsen, faciliteterne og ekspertisen kan I se frem til et sikkert møde – uden merudgifter.

Vi ses på OCC – sammen på sikker afstand!

Klik her for at se vores tilpassede mødepakker

Husk også at vores enestående lokaler på Odense Stadion/Nature Energy Park ligeledes er åbne for møder og konferencer. Læs mere her.

Med Clean & Safe får I
  • I alt 26 mødelokaler - 9 med direkte foyer-adgang
  • Fra 2 til 2000 personer
  • Alle corona-retningslinjer overholdt
  • Flere indgange
  • Gæsteteam altid klar til at hjælpe
Odense Congress Center havde sørget for handsker, kuvertopdelt mad, en meter mellem alle siddepladser og alt blev rengjort og sprittet af 4 gange i løbet af dagen. Overalt var der adgang til at spritte sine hænder, selv ved tilhørerpladserne under foredraget. Vi har den opfattelse, at konferencen blev håndteret meget professionelt midt i denne CORONA-tid.
Jørgen Korsgaard
Direktør, Forlaget Matematik
Vi oplevede en virkelig professionel afvikling af vores møde fra start til slut. Der var god afstand imellem os i mødelokalet, sprit på alle borde, bemanding i buffeten og man ’fik ikke lov’ til at entrere spiseområdet uden plastic handsker. Alt i alt en rigtig god og tryg i en lidt speciel tid - vi kommer gerne igen!
Lene Houe
HR Manager Danmark, JYSK

Interesseret? Kontakt os i dag!