Sikkerhed – frem for alt. På Odense Congress Center kan I trygt gennemføre jeres møde eller andet arrangement med op til 500 deltagere, i rammer, der er unikt tilpassede for at sikre mod COVID-19. Samtidig med, at I stadig opnår den fulde værdi ved at mødes ansigt til ansigt.

På OCC afvikler vi nu møder, konferencer og fester for op til 500 deltagere, og sidder klar til at tage imod jeres booking. Hos os finder I faciliteterne, pladsen og ekspertisen til et sikkert møde – uden merudgifter.

Det betyder, at I er garanteret:

 • Store lokaler – passende afstand mellem deltagerne
 • Store lobbyer og indgangspartier – både ved indgang og i pauser
 • Portionsanrettet frokost – serveret individuelt og under supervision af egen kok
 • Mulighed for pauseservering under åben himmel – nyd jeres mad i smukke udendørsområder med god plads
 • Håndspritstationer tilgængelig i alle områder – optimal hygiejne – hele dagen 
 • Udvidet rengøring – både før og løbende under arrangementet (aftørring hver 2. time)

Vi ses på OCC – sammen på sikker afstand!

Klik her for at se vores tilpassede mødepakker

Husk også at vores enestående lokaler på Odense Stadion/Nature Energy Park ligeledes er åbne for møder og konferencer. Læs mere her.

På OCC tilbyder vi
 • I alt 26 mødelokaler - 9 med direkte foyer-adgang
 • 2 til 500 personer
 • Alt i AV-udstyr og tavler/flipovers
 • Sofagrupper, kaffestationer og højborde til pauserne
 • Gæsteteam altid klar til at hjælpe
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Tak for en virkelig god service. Mødet gik helt over forventning, så vi er meget glade. Jeg er selv uddannet receptionist og regel no. 1 i Kundeserviceloven er; Svar med det samme, så er kunden din. Og den regel har I jo helt styr på.
Pia Torp
Front Office ved JYDEN
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!