Danish Game Awards på OCC

02. okt 2019

Den 5. december kan danske spilentusiaster se frem til et stort anlagt awardshow, der hylder computerspil, når Danish Game Awards løber af stablen på OCC.

Computerspil og e-sport har for længst vokset sig større end både film- og musikbranchen. I december får den digitale underholdning sit helt eget danske awardshow, når Danish Game Awards slår dørene op i Odense for både spiludviklere, kendisser, e-sportsudøvere og gamerpublikum.

At Danish Game Awards har rykket teltpælene til Odense og OCC er ikke en tilfældighed. Odense har de seneste to år været centrum for det største gaming-event på dansk jord med afviklingen af sæsonfinalen i ESL Pro League CS:GO og det store spil-expo, ODINCON.

De to arrangementer gæster igen i år OCC, fra den 6.-8. december, og ventes at trække flere end 20.000 gæster fra hele landet og store dele af Europa i løbet af weekenden.

Awardshow, spil-event og spilleverdenens Champions League – samlet på OCC
Idéen med at koble Danish Game Awards, professionel gaming og spil-events på OCC opstod allerede sidste år, men det er først nu, at planerne er faldet endelig på plads. Bag Danish Game Awards står blandt andet TV2’s spilekspert og stifter af Pixel.tv, Danmarks første TV-station om computerspil, Thomas Bense:

– Odense har virkelig taget gaming til sig med massevis af aktiviteter og initiativer, som for eksempel ESL og ODINCON, så det giver rigtig god mening at afholde Danish Game Awards i byen på Odense Congress Center. Jeg ser det som et perfekt match.

Læs mere om Danish Game Awards på odincon.eu/about/dga/

Det bliver muligt at købe billet til Danish Game Awards, men der vil være et begrænset antal pladser. Billetter kan købes fra fredag den 11. oktober kl. 10.00 via odincon.eu/tickets/