Bolig Mad Design

Kom og se tidens trends og tendenser indenfor bolig- og livsstil på “Gør din bolig bedre” samt “Liv & Stil – Smagen af Danmark” – en inspirationsmesse for bolig- og livsstilsglade danskere.​

Bliv inspireret til forbedring og fornyelse af alt lige fra køkken til have, og teknik til interiører på “Gør din bolig bedre” messerne. Her får I en fantastisk mulighed for at komme i direkte kontakt med den lokale håndværker, få drøftet finansiering og økonomi med de helt rigtige rådgivere, samtidig med at I bliver inspireret, og får masser af gode ideer. Der er noget for alle bolig- og designinteresserede på messerne.

​”Liv & Stil – Smagen af Danmark” er klart et besøg værd, når du skal forkæle andre og dig selv. Her præsenteres lækkert tøj, smykker og kosmetik sammen med sundhedspleje og velvære for både mænd og kvinder, samt lækre gastronomiske fristelser som udfordrer og kæler for sanserne. Oplev disse fristelser på egen hånd og bliv inspireret til at forkæle dine nærmeste.

På boligsiden kan du se frem til det bedste og nyeste lige fra køkken til have, møbler, de seneste gadgets, teknik og interiør. Du får desuden en fantastisk mulighed for at komme i direkte kontakt med den lokale håndværker, der kan hjælpe med at få realiseret netop dine boligdrømme. Der er også mulighed for at drøfte og få hjælp til finansiering og økonomi med de helt rigtige personer, så du kan få inspiration og hjælp til din helt egen drømmebolig.

Med mere end 300 udstillere på livsstilsområdet bliver du præsenteret for en masse spændende muligheder til at forkæle dig selv og andre. Vores messer er blandt de bedste i Danmark og med mere end 94 % gæstetilfredshedprocent har vores gæster den samme oplevelse, hvor de særligt er vilde med de gastronomiske og kulinariske oplevelser, der kan kæle dine sanser.

Besøg messens hjemmeside!

 

Dato: 28. okt 2022 - 30. okt 2022
Tidspunkt: Fredag d. 28. oktober 13:00-18:00 / Lørdag d. 29. oktober 10:00-17:00 / Søndag d. 30. oktober 10:00-17:00
Indgang: Indgang Vest
Type: Publikumsmesse