
Dansk Mad med Nikolaj Kirk
DANSK MAD med Nikolaj Kirk – et foredrag om medister, frikadeller og alt det andet du spiser!
Tag med Nikolaj Kirk på en underholdende og hæsblæsende rejse gennem DANSK MAD-kultur. I foredraget bliver du lidt klogere på mange af vores traditionelle danske retter, men først og fremmest skal vi grine sammen!
Medister, vikinger og karbonader
- Hvorfor spiser de på Fyn mere end dobbelt så meget medisterpølse som alle os andre?
- Hvorfor smed vikingerne horn og hjelme og begyndte at æde frikadeller?
- Og hvorfor er karbonader egentlig runde?
Historien om dansk mad er både tankevækkende og giver et helt nyt tilløb til, hvordan vi skal forstå det vi spiser.
ADVARSEL!
Foredraget bygger på både kedelige fakta og røverhistorier – men én ting er sikkert: Selvom du måske ikke helt dør af grin, må du forberede dig på at grine voldsomt igennem!
Nikolaj Kirks DANSK MAD – foredrag er for alle, som elsker krøllede historier og mad. For som Nikolaj selv siger: Bacon er et grundstof, lad os få banket det op til en fest!