DET ER GENIALT, DET DER – Svend Gehrs mfl.

Kom til et forrygende foredragsshow med tre af sportens største stemmer herhjemme. Efter deres bestseller ’Det er genialt, det der’ kommer de nu til Odense, for at fortælle om fodbold og deres interessante liv som kommentatorer.

Der er fløjtet op til en forestilling med højt til loftet og højt humør, hvor publikum kommer tæt på de tre mundrappe mænd.

Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge tilhører den absolutte top af danske sportskommentatorer og har tilsammen dækket fodbold i fem årtier. De har lagt stemme til de største kampe. Tænk bare på den legendariske 4-2-sejr over Sovjet i 1985 eller 6-1-sejren over Uruguay til VM 86 med Gehrs bag mikrofonen, på EM-finalen i 1992 med Tofts berømte ”Hutlihut”-udbrud eller på Champions League-finalen i 2005, hvor Werge guidede seerne igennem Liverpools ufattelige comeback mod AC Milan.

Brænder du inde med et spørgsmål til de tre fodboldeksperter, kan du være heldig at få mulighed for at stille det i løbet af aftenen.

Som vært for showet har trioen udpeget journalist Christoffer Stig Christensen, der har skrevet og redigeret flere bøger og artikler om fodbold, sport og sportsstjerner.

Glæd dig til en fodboldfest!

Pris: 279 DKK
Dato: 08. apr 2021
Tidspunkt: 19.00-21.00