Foredrag med Chris MacDonald

Få en superunderholdende og inspirerende aften med Chris MacDonald!

Vi lever i en tid, hvor du nemt får det indtryk, at det hele er lidt op ad bakke. Men der er faktisk rigtig god grund til optimisme – det kræver blot, at vi bliver enige om, at der er nogle helt fundamentale ting i vores liv, som ikke er til forhandling.

Det er for tiden ikke nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre. Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost eller putte ingefær i ørerne? Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du “stå fast” eller udvikle dig for ikke at gro fast?

Det er vist første gang i de 600 millioner år på kloden, at nogen art har haft overskud til at diskutere, om det skal være spelt eller soya Så vi er altså, på trods af klimakriser og alt andet, ret godt kørende som art ifølge Chris MacDonald. Faktisk er vi så godt kørende på nogle områder, at det paradoksalt nok er blevet op ad bakke, at få dækket vores fundamentale behov som mennesker for at vi kan trives.

Med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration og solid videnskab vil Chris stille skarpt på de fundamentale behov, der ikke er til forhandling, hvis vi skal øge sandsynligheden for motivation og trivsel. Det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt.

Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Chris har valgt at donere 100 % af sit honorar for aftenen til organisationen ”Just Human”. Så når du køber billet til Chris’ foredrag, støtter du det gode formål.

Pris: 299 DKK
Dato: 14. sep 2020
Tidspunkt: 19.00-21.00