Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl

Hør et spændende foredrag, hvor drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl fortæller om de mest spektakulære drab i nyere dansk historie.

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. Kragh og Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker.

De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Få også et unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder, når de to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab – jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme.

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet. Her var Kragh primært efterforskningsleder på en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Pris: 279 DKK
Dato: 12. okt 2020
Tidspunkt: 19.00-21.30