Helmut Lotti in Concert

LEDSAGET AF SIT LOYALE ORKESTER, THE GOLDEN SYMPHONIC ORCHESTRA, LEVERER HELMUT LOTTI MERE END 2 TIMERS SPEKTAKULÆR UNDERHOLDNING OG SHOW!

Ny dato! Den 14. januar kl.11.00 har alle billekøbere fået information om at koncerten er flyttet fra den 10. marts 2022 til den 3. november 2022.

Denne fantastiske koncert bliver en blanding af Helmut Lotti´s Greatest Hits og favoritter blandt hans fans. Det bliver samtidig også et møde med hans seneste og nye projekt. Mere information følger med udgivelsen af hans nye album i september 2021.

Helmut Lotti bevæger sig med stor succes mellem de musikalske genrer. I mere end 25 år har han fortolket og overskredet alle genrer og kulturelle grænser som en innovativ musikambassadør.

Den internationale belgisk fødte stjerne har modtaget adskillige priser, herunder Golden Camera og to ECHO Awards. Han har sunget duetter med Andrea Bocelli, Montserrat Caballé, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, Sarah Brightman og Cliff Richard.

Hans solgte albums skal tælles i millioner, og han har modtaget et utal af priser. Lotti har givet udsolgte koncerter på fornemme musikalske adresser som Bruxelles’ Vorst Nationaal, Lanxess Arena i Köln, Koncerthuset i Wien, den berømte L’Olympia i Paris, Avery Fisher Hall i New York og Lyric Theatre i Sydney.

I 2016 fejrede Helmut Lotti sin tilbagevenden efter en musikalsk pause med “The Comeback Album”. Og nu glæder han sig til, at han igen kan tage på turne og se sine fans:

“I dag er fyldt med symbolik. For mere end et år siden måtte dørene lukkes til vores elskede teatre og lysene slukkes i musikhusene. Men i dag ser jeg med fuld fortrøstning frem til livet, der venter og det faktum, at jeg nu annoncerer min Europa turne i dag er det bedste bevis herpå! Ingen ord kan udtrykke, hvor lykkelig jeg er for at skulle på turne igen og møde mine fans i både Danmark, Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz og Østrig!” – Helmut Lotti

Pris: Fra kr. 425,- inkl. gebyr
Dato: 03. nov 2022
Tidspunkt: kl. 20.00
Type: Siddekoncert