Foredrag med Svend Brinkmann

På denne aften går Svend Brinkmann på tværs af sin kendte trilogi ”Stå fast”, ”Ståsteder” og ”Gå glip” og spørger, hvordan det står til med de menneskelige grundfænomener i tidens højhastighedskultur? Et spørgsmål, der også bliver taget op i hans nye bog ”Hvad er et menneske?”

Svend Brinkmann tager i dette foredrag på vanlig vis pulsen på tidens tendenser og strømninger anno 2020 og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:

Slår vi overhovedet til? Eller har vi behov for en helt ny type mennesker?

Er der plads til kærlighed, tillid og tilgivelse i dag?

Hvad med sorg? Har vi tid og rummelighed til et grundfænomen som sorg, der synes ude af trit med kravene om at være positiv, fleksibel og omstillingsparat?

Er der overhovedet plads til at være menneske i det moderne samfund?

Psykologiprofessor Svend Brinkmann blev for alvor kendt, da han i 2014 udgav bestselleren ”Stå fast”. Siden fulgte ”Ståsteder” og den afsluttende bog i trilogien ”Gå glip”. Bøgerne har alle været fast inventar på boghandlernes bestseller-lister i årevis, og vi er derfor ekstra glade for at kunne præsentere en aften, der nu kigger fremad. For hvad er status? Og i hvilken retning er vi på vej i? Emner, som også bliver taget op i Svend Brinkmanns udgivelse ”Hvad er et menneske?”

Vi håber, at vi ses til en spændende, provokerende – og ikke mindst rigtig vigtig aften!

Pris: 279 DKK
Dato: 10. dec 2020
Tidspunkt: 19.00-21.15