Jan og Kevin Magnussen LIVE

Du kan forvente førstehåndsberetninger fra motorsportens absolutte top, når Jan og Kevin Magnussen i samtale med TV 2-journalist Ulrik Jönsson drager på eksklusiv foredragsturné i fem byer.

Kom med ned i racersædet

De mange sejre, Jan og Kevins Formel 1-karrierer og den amerikanske sportsvognsserie er nogle af omdrejningspunkterne på denne eksklusive foredragsturné. Jan og Kevin trykker speederen i bund med fortællinger fra deres mere end 30 år lange racerkarriere – fra Jans Go Kart-juniorverdensmesterskab i 1987 til Kevins foreløbig sidste Formel 1-Grand Prix i Abu Dhabi.

TV 2-journalist Ulrik Jönsson har været med stort set hele vejen i deres karriere. Og det er i samtale med ham, at de to hurtige herrer tager publikum med ned i racersædet og serverer førstehåndsanekdoter fra de mest berømte racerløb og -baner.

To stjerner – far og søn

Hvis der er en familie, der funkler på den danske motorsportshimmel, er det familien Magnussen fra Roskilde. Far Jan er Europas mest vindende racerkører nogensinde, og sønnen Kevin har sat punktum for seks år i Formel 1 og kører nu i den prestigefyldte amerikanske IMSA-serie, som hans far tidligere har vundet.

EKSKLUSIV VIP-MULIGHED MED MEET AND GREET 

Som noget helt eksklusivt, har du mulighed for at købe adgang som VIP-gæst. Der kommer kun et stærkt begrænset antal VIP-billetter i salg, så her skal man være hurtig.

Programmet er som følger:

Kl. 16.00 – Ankomst til Pasfall – mulighed for få taget billeder med Kevin og Jan.
Kl. 16:30 – Intim Q&A med Kevin og Jan
Kl. 17.00 – 3-retters gourmetmiddag inkl. vine hos Pasfall
Kl. 19.00 – Foredrag med Kevin & Jan

Som VIP-gæst får du desuden bogen Mit livs ræs signeret af Jan og Kevin Magnussen

Foredraget bliver kun udbudt fem aftener i november 2021. Så hent din billet allerede nu.

Pris: Kr. 299,- plus begyr
Dato: 03. nov 2021
Tidspunkt: Kl. 19.00 - 21.00