Jung – Arena Tour

SÅ’ DET FANME NU! JUNG ANNONCERER FIRE KÆMPE KONCERTER

Du læste helt rigtigt! I kølvandet af massiv efterspørgsel – og en verden som står på spring til at åbne op – er komettrioen klar til at annoncere deres største koncerter til dato.

I maskinrummet står Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio som det seneste år har ligget i overhalingsbanen, med vinden i ryggen og kometfart mod Danmarks største scener.

Et sted mellem det sensitive og det hårdtslående finder du Jung. Som Fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et dybt univers af fabelagtig lyd, herunder uimodståelige skæringer som handler om kærlighed – og det modsatte:

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, som håber på at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting er svært. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig. Men med en vision om også at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers.”

I forsommeren 2019 overraskede Jung med singlen ’Jeg skal nok vente’ som høstede solid airplay og national opmærksomhed. Debutsinglen blev efterfulgt af ’Hun kommer tilbage’, som ramte P3’s Uundgåelige, skærpede opmærksomheden yderligere og pegede direkte på bandets soleklare talent. Med debutalbummet ’Blitz’ og den seneste single ’To Timer I Træk’ er kartoteket pakket til bristepunktet med tracks som skriger efter en scene og et publikum. Det kribler helt ned i tåspidserne, blot ved tanken om den liveenergi som snart skal beruse det danske land.

Pris: 400 kr.
Dato: 26. nov 2021
Tidspunkt: 20:00