Karen-Marie Lillelund – Det er ikke forbudt at grine

Når livets alvor melder sig med kriser af alle afskygninger, er der altid nogen, der kommer i tvivl.

Er det her for alvorligt til, at vi må grine?

Og det er muligvis for alvorligt til, at vi kan grine af det her og nu, men det er aldrig forbudt at grine. Humor er sammen med flere andre værktøjer noget af det, der kan hjælpe os gennem både kriserne og livet i det hele taget.

Karen-Marie giver sit bud på, hvordan man rydder op i tankemylder og bekymringer, bliver mere nærværende og bedre til at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Og husk: Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt.

Om Karen-Marie Lillelund:
Karen-Marie er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere.
Med sin smittende livsglæde, lattermildhed og sin evne til at formidle den – har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden, eftertanke og latter til sine tilhørere.

Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”.

Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver Karen-Marie klummer for Arbejdsmiljø Magasinet og bladet ”Kulør”.

Hun har skrevet tre bøger med udgangspunkt i foredragene: ”Humor i ledelse” (Børsen)”Humor på arbejde” (Gyldendal Business) og “Håndbog til et lattermildt liv” (Gyldendal Business)

Karen-Marie har gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation, og hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden.

Pris: 294,00 kr. stk
Dato: 02. feb 2023
Tidspunkt: kl. 19.00