Kongernes Fald – Forsoningen

Oplev et fantastisk foredragsshow med de tre speedwaylegender Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen, når de besøger Odense!

Denne aften vil de se tilbage på dansk speedways storhedstid og på de dramatiske stridigheder, der opstod, da de tre ærkerivaler blev bragende uvenner. De vil forsøge at begrave de stridigheder, som dengang kastede lange skygger over en af Danmarkshistoriens mest succesrige sportslige epoker.

Historien om dansk speedways storhedstid handler også om et nært bånd mellem tre stolte mænd; en sønderjyde, en vestjyde og en nordjyde. I takt med tiden og den store succes skiftede det fra venskab til iskold rivalisering – båret af deres ambition om hver især at blive den bedste og vinde guld til Danmark.

De tre speedwaylegender fortæller om deres interne magtkampe, venskaber, ambitioner og vindermentalitet. Om deres håb og drømme – og om den tragiske ulykke, der ramte Erik Gundersen i et uhyggeligt massestyrt i hold-VM-finalen i 1989.

Glæd dig til en underholdende og livsbekræftende aften, hvor vi hylder kongerne af dansk speedway – og får lov at komme helt tæt på de tre ærkerivalers både fascinerende og utrolige historie.

Pris: 299 DKK
Dato: 25. feb 2021
Tidspunkt: 19.00-22.00