Littera-tour med Anne-Grethe Bjarup Riis, m.fl.

Oplev en spændende aften på OCC, hvor fem forfattere fortæller om fem fremragende – og meget forskellige – bøger om kærlighed, afsavn og afmagt. Bliv klogere på hvordan følelser kan drive en fortælling frem.

Anne-Grethe Bjarup Riis
Aktuel med bogen: I Guds rige
Anne-Grethe Bjarup Riis er uddannet på Statens Teaterskole. Hun har spillet et utal af roller på både teater, film og tv. Desuden er hun debattør, foredragsholder og billedkunstner. I 2012 instruerede hun sin prisvindende debutfilm, Hvidsten Gruppen. Hun har tidligere udgivet Send Mere Sex, Send flere børn og Send mere kærlighed.

Iben Mondrup
Aktuel med bogen: Tabita
Iben Mondrup flyttede som treårig med sin familie til Grønland, hvor hun boede til, hun som attenårig rejste til Danmark for at gå på Kunstakademiet. Hun debuterede i 2009 og har siden udgivet 5 anmelderroste romaner, hvoraf Godhavn blev nomineret til Læsernes bogpris, Weekendavisens Litteraturpris og DR Romanprisen, som den vandt. Iben Mondrup modtog Blixen-prisen 2017 for sin roman Karensminde.

Birgithe Kosovic​
Aktuel med bogen: Det, du ikke vil vide
Birgithe Kosovic er vokset op i Albertslund. Har læst Dansk på Københavns Universitet og arbejdet som korrekturlæser og undervist unge i journalistik, har været researcher på Månedsbladet Press og skrevet som featurejournalist for Information og Morgenbladet i Norge. Hendes roman Det dobbelte land vandt i 2011 DR Romanprisen, Weekendavisens Litteraturpris og Danske Banks Litteraturpris.

Jonas T. Bengtsson
Aktuel med bogen: Fra blokken
Jonas T. Bengtsson debuterede i 2005 med Aminas breve, som vandt BG Banks Debutantpris. Han slog for alvor igennem med romanen Submarino og har siden udgivet romanerne Et eventyr og Sus. Jonas har modtaget flere priser for sit forfatterskab, heriblandt PO Enquist Prisen og Martin Andersen Nexø Prisen. Hans bøger er udgivet i over 20 lande, og både Submarino og Aminas breve er filmatiseret. I dag er han bogaktuel med – Fra blokken.

Tonny Vorm
Aktuel med bogen: Postkort fra Californien
Tonny Vorm er cand.mag. i Amerikanske Studier og litteraturkritiker. Han har skrevet eller bidraget til flere bøger, deriblandt Den våbenløse hær, På sporet af FC Barcelona og Sidste tog til Boston – Maratonløbets historie samt bestsellerne, Sort kaffe & hvide sokker og Lede hunde & kolde kameler. Derudover har han oversat flere romaner, senest Forberedelse til næste liv og Min kæreste elskling.

Der vil denne aften være mulighed for køb af signerede bøger.

Pris: 100 DKK
Dato: 19. sep 2020
Tidspunkt: 19.00-21.30