Parforholdets (u)muligheder med børn! – foredrag med Lola Jensen & Morten Resen

Du kan se frem til en humoristisk aften for forældre med børn i alle aldre. Lola Jensen og Morten Resen vil i deres foredrag finde balancen mellem kærlighed og klapvogne – parforhold og pæremos – candle-light-middage og madpakker!

Fra parforhold til børnefamilie
Det er slet ikke så nemt, når parforholdet bliver til børnefamilie. Pludselig er alt anderledes, og det, der før var så nemt, bliver svært! Måske føler mor, at far ikke forstår hende. Måske synes far, at mor skal slappe lidt af, fordi alt ikke behøver at være perfekt. Og så er der svigermor, der hele tiden kommer med gode råd.

Men kærligheden kan overleve det!

… med et kærligt spark bagi
På en sjov og underholdende aften vil Lola Jensen og studievært Morten Resen give dig et kærligt spark bagi og en masse gode råd til at få parforholdet til at blomstre side om side med snotnæser, søvnmangel og våde flyverdragter.

Du får bl.a. svar på:

– Hvorfor fædre ikke gider diskutere farven på pusletasken!

– Hvorfor mødre med rander under øjnene og grød på blusen stadig kan være attraktive?

– Hvordan I finder fælles balance mellem familiehygge i sofaen og parweekend uden unger

– Og ikke mindst: Hvorfor I skal huske at skrive sex i kalenderen – side om side med generalforsamlingen i grundejerforeningen!

Der bliver desuden rig mulighed for at stille spørgsmål. Og Morten lover at kontrollere Lolas talestrøm, så der rent faktisk også bliver tid til svar!

Pris: Kr. 269,00 + gebyr
Dato: 09. maj 2022
Tidspunkt: kl. 19.00