Pia Callesen: Lev mere – tænk mindre

På denne inspirerende aften vil psykolog Pia Callesen præsentere dig for en alternativ tilgang til at håndtere bekymringer, stress og manglende mentalt overskud.

Pia Callesen introducerer et helt nyt paradigme inden for psykologien – Metakognitiv terapi. Metoden giver mere ro, overskud og selvværd og vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.

Vi bliver konstant bombarderet med faretruende tal om stress og mistrivsel, og aldrig før har så mange danskere været udbrændte. Ofte får samfundets perfekthedskultur en stor del af ansvaret for vores manglende trivsel. Men er det kun samfundets pres og vores egne tårnhøje forventninger, der kan bebrejdes for vores psykiske udfordringer? Og hvad kan vi selv gøre for ikke at blive en del af den nedslående statistik over stressramte?

Med metakognitiv terapi lærer du at stoppe overtænkningen og i stedet være passiv sammen med dine tanker. Fokus ligger ikke på indholdet af dine tanker, men på hvor meget tid og opmærksomhed, du bruger på disse tanker, og hvordan du håndterer dem.

Der er lagt op til en spændende aften, når Pia Callesen ved hjælp fra metakognitiv terapi hjælper dig med at håndtere stress og meget mere.

Pris: 259 DKK
Dato: 22. jun 2021
Tidspunkt: 19.00-21.00