Susan Hart – den følsomme hjerne

Få spændende indsigt i menneskets modning af følelser, personlighed og sociale evner. Og hvordan vi bedst støtter op om netop den udvikling.

På denne spændende foredragsaften vil Susan Hart give dig en let tilgængelig basisforståelse af, hvad der stimulerer vores følelsesmæssige, personlige og sociale læring.

Foredraget introducerer enkle, brugbare modeller og metoder, som du kan bruge med det samme. Hør blandt andet om:

  • Gennemgang af en simpel hjernemodel til at målrette, hvilken støtte, der hjælper hvem
  • Betydningen af nærmeste følelsesmæssige udviklingszone
  • Betydningen af før-sproglige kompetencer
  • Hvordan legefyldte aktiviteter stimulerer neurale kredsløb
  • ’Karavaneførerens’ betydning for at kunne støtte et andet menneskes læring


Neuroaffektiv Udviklingspsykologi
Susan Harts tilgang bygger på Neuroaffektiv Udviklingspsykologi – en anerkendt teori, der som et ”landkort” forklarer menneskets følelsesmæssige, personlighedsmæssige og sociale udvikling ud fra en sammensætning af nyere hjerneforskning og udviklingspsykologi. Susan Hart tager desuden udgangspunkt i en integration af tilknytningsteori, udviklings- og evolutionspsykologi, traume- og hjerneforskning.

Susan Hart
Susan er cand.psych., Ph.d., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi. Hun har været leder af et kommunalt familiebehandlingscenter og arbejdet på børnepsykiatrisk afdeling. Hun er i dag selvstændig psykolog og har i tidens løb superviseret forskellige faggrupper, der arbejder med børn, voksne og familier.

Foredraget er både relevant for dig, der professionelt arbejder med børn, unge og sårbare voksne – samt dig, der som privatperson blot har interesse i emnet.

Har du spørgsmål til eventet? Kontakt arrangøren her.

HUSK: Du kan nyde en lækker 2-retters menu inden eventet i skønne restaurant Fionie på OCC. Bordbestilling kan foretages, når du køber din billet til eventet.

Pris: Kr. 259 + gebyr
Dato: 16. maj 2022
Tidspunkt: Kl. 19.00 – 21.00