The Minds of 99 arenatour

The Minds of 99 annoncerer arenatour januar 2022

 Lørdag den 11. september, træder de fem venner i The Minds of 99 ind på Danmarks største scene, efter 2 års ventetid må de endelig afholde deres udsolgte koncert i Parken. Det er kun sket en enkelt gang før, at et dansk band har fyldt nationalarenaen, og det bliver første gang i historien, at et dansksproget band opnår denne imponerende bedrift.
Den 31. august annoncerer The Minds of 99 Infinity Action tour, der tager dem rundt i hele landet

Det er de færreste danske bands der har været på en rejse, som The Minds of 99. De har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer 1 på hverken streaming eller radiohitlister. Det er i høj grad deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, der gør, at de er nået langt ud i alle kroge af Danmark. Infinity Action Tour besøger flere af landets største byer og er den største tour i bandets historie.

Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live vores musik lever allermest og det er dér sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget.”
– udtaler Niels Brandt

Arrangør: Live Nation & Live Culture

Pris: 480 kr. + gebyr
Dato: 22. jan 2022
Tidspunkt: kl. 20.00
Indgang: kl. 19.00