TV-2-40

Danmarks lykkeligste band TV·2 kan i 2021 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og løfter i dag sløret for en unik 40-års jubilæumstur, der byder på fire store arenakoncerter i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Tidløse klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV·2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980. Hele fire årtier har passeret, og med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer – Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas) – tilhører TV·2 nu de sjældenheder i dansk musik, der har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år.

I 2021 markerer Det aarhusianske band deres 40-års jubilæumsfest, hvor publikum kan glæde sig til at opleve og genopleve de danske ørehængere helt tilbage fra debutalbummet ”Fantastiske Toyota” (1981) og frem til bandets seneste album ”Tæt trafik i Herning” (2018). Om den kommende jubilæumstur fortæller Steffen Brandt, forsanger i TV·2:
Vi kommer nu, som før, som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Dato: 23. okt 2021
Tidspunkt: 20.00
Type: Koncert