Hotel

Hvor stor afstand er der til Jyske Bank Arena?
Jyske Bank Arena er en del af Odense Congress Center og ligger på samme matrikel som hotellet. Du kan gå fra hotellet til arenaen på 2-3 minutter.

Hvor stor afstand er der til city og motorvej?
Der er 6 km ind til centrum og knap 4 km via ringvej ud til motorvejen.

Hvornår kan jeg tjekke ind og ud?
Man kan tjekke ind på OCC fra kl. 14.00 og frem. Receptionen er døgnbemandet og lukker kun få dage om året. Værelset skal senest være forladt kl. 10:00 den efterfølgende dag på hverdage eller kl. 11.00 i weekenden.

Hvor mange P-pladser er der, og koster det noget at parkere?
Vi har 1900 p-pladser, og det er gratis at parkere.

Er der føntørrer på værelset?
Ja! Så bliver der mere plads i kufferten til dine andre ting.

Er der strygebræt og strygejern på værelserne?
Ja – der er strygebræt og strygejern på alle værelser.

Er der dobbeltseng på værelserne?
Vi har enkelte værelser med dobbeltseng i.

Har i familieværelser?
Vi har 10 familieværelser med plads til 2 voksne og 2-3 børn.

Hvad koster det for et barn at overnatte?
Et barn koster 350 kroner i en ekstra seng.

Kan man vælge morgenmaden fra?
Morgenmaden er inkluderet i prisen – medmindre du har valgt ophold af typen “morgenmad uden morgenbuffet”. Ønsker du at tilkøbe morgenmad, er prisen 150 kr.

Er der motionsrum på hotellet?
Hotellet har et fitnesslokale i underetagen, der frit kan benyttes af vores gæster. I omklædningsrummet findes der også en sauna.

Må man have kæledyr med på hotellet?
Man må gerne have kæledyr med på hotellet. Det koster 200 kr. pr. dag.

Hvor kan jeg ryge?
OCC er et røgfrit hotel, og derfor er rygning ikke tilladt inden døre. Vi har flere overdækkede områder udenfor i hotelgården, hvor rygning er tilladt.  Det koster kr. 1500,00 i gebyr, hvis man ryger på værelserne og kr. 3000,00 i gebyr, hvis man ryger i f.eks kælderbaren eller andre ”offentlige” steder på Odense Congress Center.

Er der hæveautomater?
Der er ingen hæveautomater, men det er muligt at hæve et mindre beløb ved brug af Dankort. Derudover kan man benytte kreditkort ved betaling af værelset, i baren og i restauranten

Er der adgang til trådløst internet?
På OCC tilbyder vi gratis adgang til trådløst internet i hotelområdet og i vores vandrehaller – du kan logge på med din trådløse enhed uden kode.

Hvad kan man foretage sig i OCC?
Der er i OCC fri adgang til vores lounge. Vores personale er altid behjælpelige med at anvise løberuter på et stisystem i naturskønne omgivelser. På www.visitodense.com kan du læse om de mange muligheder, der er for at shoppe, dyrke sport, opleve kultur eller få en god kulinarisk oplevelse i Odense.

Odense huser Danmarks største indkøbscenter, et hyggeligt bycentrum og et kulturelt havnemiljø med havnebad og streetfood på Storms Pakhus. Som fødeby for H.C. Andersen mærker man det historiske vingesus i det velbevarede H.C. Andersen kvarter.

Hvordan booker jeg værelse?
Du kan enten ringe til receptionen på telefon 65 56 01 00  eller booke direkte online her.

Restaurant

Er restauranten altid åben?
Restaurant Fionie er åben mandag til fredag fra kl. 06:30 – 22:00, lørdag fra 7.00 – 22.00 og søndag 7.00 – 10.30 (kun morgenmad). Køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 21.00.

Hvornår skal jeg bestille bord?
Det er altid en god ide at bestille bord i god tid. Det gøres ved at scanne QR koden på værelset, eller ring på +45 6556 0391. Når vi har store shows i huset, bliver der ofte hurtigt udsolgt.

Hvordan reserverer jeg bord?
Scan QR koden på værelset, eller ring på telefon +45 6556 0391

Interesseret? Kontakt os i dag!