Mad og drikke

Mad og drikke er en stor del af festen, og vores kokke står klar til at byde på et hav af lækkerier, uanset anledningen eller hvor mange I er.

Smagen, duften, anretningen – vi ved, hvor vigtigt hele udtrykket er, når du ikke bare spiser, men oplever maden. Den helhed sikrer vi med viden, indlevelse, faglig dygtighed – og ikke mindst en konstant nysgerrighed.

Vi vil skabe de bedste madoplevelser – sammen med jer!

Kom med alle dine ønsker og input – vi er altid klar på en udfordring. Og har du brug for vejledning eller gode råd til menuen, så sætter vi vores dygtige og kreative kokke i spil. De er en garanti for, at dine gæster forlader bordet med et stort smil – uanset kuvertantal.

På OCC tilbyder vi
  • Stor faglig ekspertise
  • Fokus på kvalitet og friske, lokale råvarer
  • Skræddersyet menu
  • Sparring, råd og vejledning hele vejen
  • Fokus på reduceret madspild
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S