Fødselsdags- og selskabsarrangement

Rund fødselsdag? Jubilæum? Bare fordi? Uanset anledning og antal så har OCC de perfekte lokaler til enhver fest. Inviter familie og venner til en dejlig dag og aften i skønne rammer.

Det perfekte arrangement handler om mange ting: forventningens glæde, den lækre mad og det gode selskab. Vi sørger for hyggelige rammer, en smagfuld menu bestående af lokale og friske råvarer – og selvfølgelig den gode stemning.

Vi er med dig hele vejen – og alt det, du ikke vil stå for selv, kan du trygt overlade til os. Vi er eksperter i både store og små fester/arrangementer/events, og hjælper dig med at skræddersy dagen, så den passer præcis til dine ønsker og forventninger.

Hos OCC får du en dag, du kan tænke tilbage på med glæde. De gode minder er med til at gøre netop din fest til noget ganske særligt.

På OCC tilbyder vi
  • Indbydende lokaler i alle størrelser
  • Udsøgt mad fra eget køkken
  • Bar, lounge & dansegulv
  • Hotel & morgenbuffet
  • Gratis parkering
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S