Konfirmation og nonfirmation

Står den på konfirmation eller nonfirmation for familiens teenager? Hos OCC finder I de helt rigtige lokaler til en af livets helt store fester.

Overgangen fra barn til voksen skal fejres med manér. Hos OCC skal I blot koncentrere jer om at komme i det fine tøj –så sørger vi for resten. Alt er med i prisen, så I kan læne jer tilbage og nyde dagen sammen med jeres teenager og alle gæsterne.

Man får kun én konfirmation eller nonfirmation – så det hele skal gå op i en højere enhed. Gæster, familie – og selvfølgelig hovedpersonen selv, skal have en uforglemmelig dag.

På OCC får I skønne, lyse lokaler i alle størrelser – vi har lige det, I står og mangler. Vores dygtige og kreative kokke sammensætter en menu, der tilgodeser enhver smag. Det er vigtigt, at både børn og voksne går glade til bords.

Har jeres teenager et særligt ønske? Bare rolig, teenagerens ord er vores lov – sammen skaber vi en helt særlig dag, I kommer til at mindes med stor glæde.

På OCC tilbyder vi
  • 6 timers totalarrangement
  • Skønne lyse lokaler
  • Udsøgt mad fra eget køkken
  • Fokus på kvalitet og friske råvarer
  • Hygge og nærvær
  • Gratis parkering
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S