Mindehøjtidelighed

Det sidste farvel er altid svært. Med en mindehøjtidelighed på OCC skal I blot møde op til en sidste afsked og mindes sammen med jeres allernærmeste.

Der er ofte en del praktiske detaljer, der skal falde på plads, når mindehøjtideligheden skal planlægges. Vi står klar til at hjælpe med gode råd, opdækning af borde og valg af mad – så planlægningen og selve dagen bliver så ligetil som muligt. I skal bruge kræfterne på at tage afsked og at være der for hinanden.

Har I særlige ønsker, tilrettelægger vi højtideligheden herefter. Lad os hjælpe jer med at gøre det sidste farvel til en smuk ceremoni i hyggelige og rolige omgivelser.

På OCC tilbyder vi
  • Rolige og hyggelige rammer
  • Forplejning efter ønske
  • Gratis parkering
  • Støtte, råd og vejleding hele vejen
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S