Overnatning

Alt under ét tag – lad bilen stå natten over og slut festen af med en overnatning på skønne Hotel Odense.

Fortsætter festen til langt ud på natten? Så er Hotel Odense det oplagte valg til en dejlig overnatning i en blød seng. Du finder 109 skønne værelser kun et stenkast fra festen – og under samme tag som Odense Congress Center. Så er der ingen, der skal tænke på transport – fokus er kun på din fest.

Efter en god nats søvn kan du og gæsterne lade jer forkæle med en dejlig morgenbuffet, inden I vender næsen hjemad.

Har I behov for flere værelser end 109? Så råder vi over 234 smukke værelser på Odenses største, nyeste og bedst anmeldte hotel: Hotel Odeon i centrum af byen. Vi hjælper gerne med logistikken, så det hele kan gå op i en højere enhed.

På OCC tilbyder vi
  • 109 nyrenoverede værelser
  • To suiter & fem familieværelser
  • Gratis parkering
  • Spritnye fitnessfaciliteter
  • 24 timers reception
  • Tæt på motorvej og Odense City
  • Mulighed for Hotel Odeon
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S