Parkering

Hvem gider bruge tiden på at lede efter en parkeringsplads? Når I mødes til fest skal tiden bruges i hinandens selskab. Og p-skiven? Den skal I ikke sætte. Hos OCC er parkering gratis, så festbudgettet ikke belastes af sure afgifter.

Lad bilen holde trygt og godt på vores 1.900 gratis parkeringspladser. Ingen fest skal ødelægges af p-bøder eller sure afgifter.

Med kun et stenkast til hovedindgangen har I nem og hurtig adgang til både festlokaler, værelser, restaurant og hotel – uden det koster jer en krone.

På OCC tilbyder vi
  • 1.900 gratis parkeringspladser
  • Tre ladere til elbiler
  • Få minutter fra p-plads til motorvej
  • 15 minutter til Odense Banegård Center
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S