Temafest

Temafester er en unik, sjov og anderledes måde at feste med dine kollegaer – en god fest og et godt grin huskes længe.

Hvad siger du til karneval i Rio med fjer & samba? Eller afterski med Jägerbombs & tophue? Den kan også stå på havefest med kulørte lamper & håndbajere? Eller elegant Bond-fest med galladress og casino.

Der er et ocean af muligheder, når det kommer til temafester. Der er både til det lille budget og til det helt store, men husk – det er gæsterne, der er i centrum og skaber festen, der går over i historien.

Vi har lokalerne, maden og ekspertisen til at hjælpe jer med at skræddersy den helt perfekte fest, i samarbejde med nogle af landets dygtigste eventbureauer.

På OCC tilbyder vi
  • Mød hinanden midt i landet
  • Udsmykning af festlokale
  • Udsøgt mad fra eget køkken
  • Sjov og anderledes fest
  • Hotel & morgenbuffet
  • Gratis parkering
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S