Underholdning og event

Der kan være mange anledninger til at samle medarbejderne og give dem en uforglemmelig oplevelse. Styrk det kollegiale fællesskab med sjove events eller happenings, der huskes.

Hvorfor ikke krydre festen med en sjov aktivitet eller underholdning – det som alle på kontoret griner af og snakker om i lang tid efter? Gør jeres dag helt unik, skab varige minder og sjove samtaleemner.

Uanset om I er mange eller få, er til rappelling, tænksomme team-opgaver, stand-up eller vil kaste jer ud i opgaven som filminstruktør, så hjælper vi jer med at sammensætte det helt rigtige program. Mangler I inspiration – så har vi et helt katalog med forslag, skræddersyet til netop jeres gæster.

Sammen får vi skabt den helt rigtige oplevelse, der ikke bare underholder jer – den bringer jer også tættere sammen.

På OCC tilbyder vi
  • Det sjove indslag
  • Teambuilding
  • Råd og vejledning
  • Oplevelser der styrker fællesskabet
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S