Fra det mindste til det største. På Odense Congress Center ved vi, hvad der skal til for at lave en fremragende fest – og fordi vi har så mange forskellige lokaler, kan I være sikre på de helt rigtige rammer til netop jeres arrangement.

Hold din fest på OCC og få flere muligheder

Vi giver jer:

  • Fest eller reception for 50 til 5.000 deltagere – fra den eksklusive og intime fest til det store gilde
  • Mad og servering direkte fra hotellets køkken
  • Gratis parkering til jeres gæster – og overnatning på Hotel Odense i de tilstødende lokaler. Læs mere om Hotel Odense her.
  • Mulighed for at koble et tema, koncert, event, teambuilding eller noget helt andet på jeres fest
  • All inclusive – vi tager os af alt fra invitationer til fotografering

Vi har mange års erfaring og en fantastisk idérigdom giver os mulighed for at hjælpe dig med at skabe lige den fest, som I drømmer om.

Har I en idé til jeres fest? Bare rolig – det har vi!

På OCC har vi rigtig, rigtig mange års erfaring med at lave fester, som vores gæster husker – og gerne vil gentage! Fra det intime til det helt, helt store – og alt indimellem – vi samarbejder med nogle af landets dygtigste eventbureauer. Sammen forvandler vi vores lokaler til de fedeste og mest eventyrlige rammer I kan forestille jer – uanset om det skal være casual, galla eller bare helt ualmindeligt ekstraordinært.

Fordi vi er vant til at hjælpe vores kunder helt fra starten, så tager vi også gerne en uforpligtende snak om hvordan lige præcis jeres aften kan skrive sig ind i historiebøgerne hos jeres gæster.

Kontakt og booking

Har du et spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en fest eller et arrangement på OCC? Så skriv eller ring til os!

Interesseret? Kontakt os i dag!