Fra Beijing til EWII Park

21. maj 2018

Der er 7.312 kilometer fra Beijing til Odense – i fugleflugt. Alligevel havde vi for nylig fornøjelsen af at tage imod en delegation fra den kinesiske storby, der var på inspirationstur i OCC’s lounges og skyboxe på EWII Park.

Millioner af mennesker ventes at deltage i de 23. Olympiske Vinterlege, og derfor har værterne skarp fokus på service-delen – særligt over for de mange statsoverhoveder, politiske gæster og andre VIP’er, der er en fast del af et OL.

Siden 2006 har OCC rådet over nogle af landets fineste VIP-stadionfaciliteter på Odense Stadion (også kendt som EWII Park). De fem lounges og seks skyboxe er ofte rammen omkring alt fra royale besøg til eksklusive outlets for nogle af verdens førende brands.

Hospitality på fynsk
Alt i VIP’en på EWII Park rettet mod at levere den bedst mulige hospitalityoplevelse og facilitere netværk mellem gæsterne, og det er de kompetencer, der i slutningen af februar bragte gruppen fra Haidian-distriktet i Beijing hele vejen til EWII Park i Odense.

Under kyndig vejledning af vores F&B Manager, Adam Berg, fik gæsterne fra Fjernøsten indblik i alt fra loungeindretning til håndtering af pauseforplejning og råvarefilosofi – plus et grundigt kig ud over græstæppet, både i øjenhøjde og fra skyboxe på de øverste niveauer.

Vinter-OL 2022 tegner til at blive et af de største arrangementer i legenes historie, og hvis du er på de kanter, når den olympiske flamme tændes, så hold godt øje – måske du spotter et lille stykke fynsk ekspertise og kundeservice…

Hvis du har lyst til at se en helt anden side af Odense Congress Center, så er Adam Berg altid klar til at give en uforpligtende rundtur i VIP’en på EWII Park. Ring eller skriv til ham på +45 4016 2298ab@ose.dk/a>.