H.C. Meyers rykker ind i Hotel Odeon

27. sep 2018

Glæd dig til nye store madoplevelser, når H.C. by Meyers åbner restaurant i Hotel Odeon. H.C. by Meyers tager afsæt i kokken Claus Meyers madunivers, der byder på bæredygtig, økologisk og sund mad med nordisk præg.

Vi kan nu afsløre, at det bliver Meyers Contract Catering, der åbner restaurant i vores nybyggede Hotel Odeon – og navnet på den nye restaurant bliver H.C. by Meyers.

– Meyers har gennem 30 år i fødevarebranchen, med sammenlægningen med Løgismose for fire år siden – og senest med restaurant Anarkist i Albanis gamle tappehal – vist, at de formår at udvikle den danske madkultur og inspirere deres gæster, siger direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus, og fortsætter:

– Med fokus på lokale råvarer og økologi har Meyers og H.C. by Meyers en profil og et brand, som går godt i spænd med Hotel Odeon, der også fokuserer på kvalitet og et eksklusivt feel. Vi er derfor naturligvis stolte og glade for at kunne præsentere H.C. by Meyers for odenseanere, turister og kommende gæster på Hotel Odeon.

For Meyers er Odense det helt naturlige sted at placere en ny spændende restaurant. Åbningen af H.C. by Meyers ligger i naturlig forlængelse af deres øvrige engagement og involvering i det fynske.

– Det boomer med nye, spændende madsteder i Odense i disse år, og det er fantastisk for byen og for restaurationsbranchen generelt. Odense er i gang med en kolossalt spændende byudvikling, som trækker en masse spændende markeder og initiativer med sig. Da vi fik muligheden for at lave et partnerskab med så stor en spiller som Odense Sport & Event, var vi ikke i tvivl, og vi glæder os fantastisk meget til at komme i gang med arbejdet med H.C. by Meyers, siger Jens Andersen, forretningsdirektør i Meyers Contract Catering.

H.C. by Meyers er virksomhedens første engagement i hoteldrift, og ifølge Jens Andersen lå samarbejdet med Hotel Odeon lige til højrebenet.

– Vi har længe villet åbne en hotelrestaurant, så da muligheden bød sig her i Odense, slog vi til med det samme. Vi har bl.a. eget mejeri og bageri, og vi kan lave stort set alt selv til restauranten. I første omgang kommer de besøgende til at møde en fantastisk morgenmadsbuffet med afsæt i Meyers madunivers. Det vil sige høj økologi-procent i råvarerne, samtidigt med at det er bæredygtig, smagfuld og sund mad lavet med gode danske og fynske råvarer, siger Jens Andersen.

H.C. by Meyers slår sammen med Hotel Odeon dørene op for første gang mandag 15. oktober. Her vil restauranten have fuld fokus på den ultimative morgenmadsoplevelse for hotellets gæster. Den såkaldte “soft opening” betyder, at H.C. by Meyers løbende vil udvikle det restaurantkoncept, som odenseanerne og besøgende på Hotel Odeon kan opleve, når a la carte restauranten åbner 1. februar 2019

Fakta om Hotel Odeon
Den 15. oktober checker de første gæster ind på Odenses største og nyeste hotel. Hotel Odeon åbner dørene til 234 værelser indrettet med stærkt nordisk look, med lækre materialer, gennemført kvalitet og et eksklusivt feel. Hotellet råder naturligvis over bar, lounge og den nye restaurant, H.C. by Meyers. Læs mere om Hotel Odeon i linket her.