Odense Congress Center er indrettet, så det er let for alle at benytte vores faciliteter. Det gælder naturligvis også for de af vores kunder, der benytter sig af kørestole. Herunder kan du læse mere om vores forskellige muligheder og faciliteter.

Parkering og indgang
Odense Congress Center råder over 22 parkeringspladser til handicappede, og de er placeret lige ved hotellet og Jyske Bank Arena. Der er ingen niveauforskel fra parkeringspladsen til hovedindgangen, hvor den elektriske dør måler 1,55 meter i bredden.

Toiletter
Både Jyske Bank Arena og Odense Congress Center stiller adskillige handicaptoiletter til rådighed for vores gæster. Således har vi to let tilgængelige handicaptoiletter i foyeren i arenaen, to på 1. sal og et på 2. sal.

I selve Odense Congress Center har vi fem handicaptoiletter i stueplan, to i kælderen samt et handicaptoilet på hver hoteletage.

Vores handicaptoiletter måler 2,2 gange 1,7 meter, og der er monteret særlige håndtag på dem alle. Skydedørene har en bredde på 103 centimeter.

Messehaller og mødelokaler
Alle messehaller er placeret i stueplan, og der er naturligvis elevatorer, så alle kan deltage i møder, der måtte finde sted i lokalerne på 1. sal i Odense Congress Center eller på 1. og 2. sal i Jyske Bank Arena.

Konferencesalene – Sjælland, Fyn og Jylland – er alle placeret i stueplan. Her har vi teleslynge til rådighed, og podiet er tilgængeligt for kørestolsbrugere via køreskinne.

Restaurant
Du spiser godt hos Odense Congress Center, og vores restaurant er frit tilgængelig for kørestolsbrugere. Ydermere har vi handicaptoilet nær restaurantens indgang. Vi serverer både diabetiker-, vegetar- og allergikerkost.

Værelser
Odense Congress Center har 102 værelser og 7 suiter fordelt på 4 etager. Du kommer let frem og tilbage mellem etagerne via elevatoren, der har en dørbredde på 1 meter. Kontrolpanel er placeret i 132 centimeters højde.

På vores 99 dobbeltværelser er dørbredden til toilettet 81 centimeter. I suiterne er der skydedør til toilettet, mens dørtrinet udlignes med en rampe.

Vi har desuden fire handicapvenlige værelser hvor der er sliske (stejl) på dørtrinnene ind til badeværelserne. På disse er der forhøjede senge og dørbredde fra værelsesgang til værelse på 105 centimeter.

Der er desuden handicaptoiletter på værelsesgangen på hver etage.

Jyske Bank Arena
En af Danmarks mest moderne multiarenaer, Jyske Bank Arena, er fra begyndelsen designet til at give let adgang for alle. Beliggenheden er i top, og der er rigeligt med parkeringspladser – endelig kan biler køre helt til indgangen af Jyske Bank Arena, så transporten bliver begrænset mest muligt.

Selve arenaen er let fremkommelig med en bred indgang og et design, hvor pladser, faciliteter og stande er tilgængelige uden behov for trapper eller elevatorer. Gangbesværede eller kørestolsbrugere kan nyde store musikalske oplevelser og show i Jyske Bank Arena som alle andre.

Jyske Bank Arena tilbyder naturligvis også en ledsagerordning for folk i kørestol. Det betyder, at vi giver gratis adgang for en ledsager, når du som kørestolsbruger køber en billet til en oplevelse i arenaen.

Interesseret? Kontakt os i dag!