Har du set hvad vi kan – alt det nye?

19. okt 2018

De fleste kender OCC – men hvornår har du sidst set alt det vi har at byde på til dit møde, konference, fest eller messe? Vi har samlet det hele på 32 sprøde sider, med masser af billeder af hele vores store hus.

Midt i Danmark ligger der 26 dejlige, lyse mødelokaler. Og 3 konferencesale. Og en multiarena. Og 3 store haller. Der er også en smuk restaurant, 109 helt nye hotelværelser og en eksklusiv Business Lounge.

For OCC er meget mere end kun et konferencecenter (vi har f.eks. også nogle af landets lækreste VIP-faciliteter på Odense Stadion) – og der er sket rigtig, rigtig meget hos os det sidste års tid.

Lige nu har vi gang i endnu flere nye, spændende tiltag – bl.a. bliver vores tre sale malet i lyse farver og opdateret, ligesom foyerområderne opgraderes med nye lækre møbler.

Med alle forandringerne synes vi det var på tide med et friskt blik på OCC og alt det vi tilbyder dig som mødebooker, messearrangør eller festplanlægger.

Derfor har vi lavet en dugfrisk profilbrochure, som du kan se i handy web-format på linket herunder – eller downloade til senere fornøjelse.

Vi kommer også gerne forbi med et eksemplar i lækker hardcopy – det manglede bare.

Go’ læselyst!