Henrik Andersen ny chef på OCC

17. sep 2019

Som led i den løbende udvikling af Odense Congress Center er vi glade for at kunne byde velkommen til Henrik Andersen, der pr. 1. september er ansat som Head of Events på OCC.

Vi har i løbet af 2019 både renoveret i stor stil på OCC og skabt flere nye, spændende tiltag og faciliteter for vores gæster. Nu har vi fundet den helt rigtige kollega til at sikre, at udviklingen fortsætter fremadrettet.

Henrik Andersen har senest siddet som strategisk planlægger i DR Koncerthus og har herudover en fortid som adm. direktør i Messe C og som produktionschef i DGI-byen og Øksnehallen.

Henrik er manden, der skal bygge videre på vores rivende udvikling, og han vil fremover være ansvarlig for al eventaktivitet på OCC, Nature Energy Park og i Jyske Bank Arena – en stilling han ser meget frem til at bestride:

– Da stillingen som Head of Events på OCC blev slået op, var jeg med det samme sikker på, at det var den helt rigtige for mig. OCC råder over en kombination af placering, faciliteter og medarbejderkompetencer, der er ret unik, og som gør os til et samlingspunkt for hele Danmark, fortæller Henrik og fortsætter:

– Jeg kommer til at arbejde sammen med et exceptionelt dygtigt team, og jeg glæder mig meget til at skabe endnu flere store oplevelser for gæster fra både Fyn og resten af landet.

I et felt af velkvalificerede kandidater var det i sidste ende Henriks stærke kombination af stor erfaring i møde- og konferencebranchen samt hans strategiske evner og overblik, der blev afgørende.

Det er et kompetencesæt, vi ser meget frem til at folde ud i de kommende år og lade dig, som mødebooker, nyde godt af i form af endnu flere nyskabelser og nye koncepter til dit møde, kursus eller konference.

Tilbage er blot at byde Henrik varmt velkommen på Team OCC – vi glæder os til samarbejdet!