I 2020 hjælper vi hinanden

06. jan 2020

Julen og nytåret er bag os, og vi står med begge ben i et helt nyt årti. På OCC rækker vi hånden ud i det nye år – uanset, om du er en af vores faste samarbejdspartnere, eller måske bliver helt ny gæst hos os i 2020.

Der er sket meget på OCC i de forgangne 12 måneder. Masser af renoveringer, nye kolleger, nye gæster, en perlerække af fantastiske events og arrangementer – og i december; fejringen af et af vores bedste år nogensinde.

I 2020 bygger vi videre på den udvikling – og lægger endnu et lag på. Vi vil blive klogere på, hvad du har brug for, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig – og lære af dig og dine erfaringer.

Kort sagt: Vi stiller vores viden og erfaring til din rådighed og håber, at du vil gøre det samme, så vi – sammen eller hver for sig – kan få et endnu mere succesfuldt 2020.

Derfor inviterer vi dig til at:

  • Hjælpe os – ved at fortælle os om den mest unikke eller anderledes mødeudfordring du har haft og løst
  • Lad os hjælpe dig – ved at fortælle os om dit helt store møde-hovedbrud i 2020

Andres erfaring er den bedste kilde til inspiration, så vi håber, at du vil begave os med din viden – og give os muligheden for at gøre det samme.

Gør marts lidt mere lun…
Uanset, om du giver os en hånd, eller tager imod en fremstrakt fra os, vil vi gerne give dig en lidt lunere marts måned, her i Odense.

Derfor trækker vi lod blandt alle indsendte mails om fire billetter til det helt udsolgte show med Niels Hausgaard, ”Du ved, hvad jeg mener” i Jyske Bank Arena den 7. marts 2020. Og for at I ikke skal tænke på andet end at have en dejlig aften, har vi også to skønne dobbeltværelser klar til jer på Hotel Odense, i samme bygning som arenaen.

Skriv til vores kundechef, Hanne, med din mest unikke mødeoplevelse, eller fortæl os om din største mødeudfordring i 2020, og lad os blive klogere – sammen!

Deadline for dit svar er onsdag den 15. januar kl. 12.00 – og vi glæder os til at høre fra dig!