Vind et hotelophold for hele familien

18. mar 2019

Nu kan hele familien bo samlet på Hotel Odense, når I nyder en forlænget weekend i Odense eller ferie på Fyn. Der er masser af god plads, og I kan være op til fem personer i et familieværelse. Så tag hele familien med og nyd Odenses mange muligheder med spændende oplevelser og skønne events.

Vil du sikre din familie en helt særlig oplevelse? Så skynd dig at deltage i vores konkurrence – måske bliver du den heldige vinder, der kan invitere familien med på tur til Fyns grønne hovedstad. I kommer til at bo i et af de nye, skønne familieværelser, hvor der både er plads til hygge, leg og afslapning.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål inden torsdag den 27. marts kl. 12.00.

OCC har netop åbnet et nyt lounge- og barområde, hvilken slags bar er det?
A. Rooftop bar
B. Kælderbar
C. Tiki bar

Send os dit svar på hn@ose.dk – så giver vi dig direkte besked den 27. marts, hvis du er den heldige vinder af et gavekort til et af vores skønne familieværelser på Hotel Odense. Gavekortet indeholder 1 overnatning inkl. lækker morgenmadsbuffet til en familie på op til 5 personer.

Foråret 2019 byder på masser af oplevelser i Odense. Se hvad der sker i byen: www.visitodense.dk/odense

Så har vi trukket en vinder i vores konkurrence om et hotelophold, og den heldige vinder blev Hanne B. Johansen fra Marstal. Stort tillykke!