Mød os på Møde og Eventmessen!

23. jan 2018

Den 28. februar tager vi hul på to af årets travleste dage, når Møde & Eventmessen 2018 løber af stablen i Bella Center. Som altid er OCC klar med en stand fyldt med fynske lækkerier, mødeinspiration – og masser af nyheder til dig og dine kursusgæster. Kig også forbi og hils på Hanne, som er vores nye kundechef.

 

Møde & Eventmessen er – ud over et mekka for foodies og den hurtigste måde at få fyldt en bærepose med salgsmateriale – stedet, hvor den samlede danske mødebranche samles.

Det er her vi viser dig, hvad vi kan, og her du har mulighed for at give os gode input til, hvad du som møde og kursusplanlægger har brug for – nu og i fremtiden.

Vi holder til ved standen MØDEØEN FYN

Kom og besøg os på vores stand på MØDEØEN FYN, hvor vi glæder os lige meget til begge dele. Der er nemlig sket *rigtig* meget på OCC i det forgangne år.

Derfor håber vi at se både gamle venner, nuværende kunder og (måske?) fremtidige samarbejdspartnere, til en snak om, hvordan vi sammen får mest muligt ud af jeres møder, konferencer og fester på Fyn i 2018.

Og der er rigeligt at tage fat på bl.a. sidste nyt og ikke mindst lidt inside-info om Odenses største og nyeste hotel, som står klar til efteråret.

Vi skal ikke løfte sløret for det hele her, men blot love at en tur forbi stand 310Jvil give dig et helt nyt syn på jeres muligheder for møder og konferencer på Fyn.

Book en tid på forhånd

Og vil du være sikker på, at vi har god tid til lige netop dig, kan du forhåndsbooke et 10-minutters møde på standen med Tom Pedersen på top@occeller Hanne Nedergaard på hn@occ.dk.

Møde & Eventmessen 2018 bliver stor for OCC – og vi ser frem til at dele det hele med dig!

Venlig hilsen

Tom Pedersen & Hanne Nedergaard