EventBuizz Digital Kongres App

I samarbejde med EventBuizz tilbyder vi på OCC en unik digital platform til kongresser, landsmøder og generalforsamlinger.

EventBuizz er landets eneste og mest komplette kongresplatform, der kan håndtere og afvikle alle lov- og vedtægtsbestemte arrangementer fra ende til anden, digitalt. Det gælder både fysiske, virtuelle og hybride arrangementer.

Kongresteamet fra EventBuizz forstår din begrebsverden, og de helt særlige krav, der stilles til planlægning og AV-afvikling af denne type arrangementer.

For et lov- og vedtægtsbestemt arrangement er ikke et helt almindeligt arrangement: det kræver kompetente projektledere og teknikere med mange års erfaring.

EventBuizz holder dig i hånden, fra første opstartsmøde til workshops, hvor vi bygger app’en sammen med dig, til AV-generalprøver, samt afvikling og support under kongressen.

Kort sagt: EventBuizz sikrer jer tryghed i hele processen, fra start til slut, med jeres næste kongres, landsmøde, årsmøde, generalforsamling, delegeretmøde eller repræsentantskabsmøde.

Du kan blive klogere på funktionerne i kongres app’en her.

Kontakt EventBuizz kongresteam for en uforpligtende dialog på: +45 6023 6666 eller skriv til kongres@eventbuizz.com

EventBuizz Kongress App kan styre jeres
  • Branding og visuelle identitet
  • Invitation og tilmelding
  • Livestreaming og video breakout-sessioner
  • Liveafstemninger
  • Networking
  • Live Q&A
  • Live video-interaktion med publikum
  • Social wall – lukkede debatrum
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S