Odense Congress Center er omgivet af natur – og I har rige muligheder for at gøre vores grønne områder til en del af jeres møde.

Få meter fra lobbyen på Odense Congress Center ligger OCC Ranch: en gammel trelænget landejendom og æbleplantage, hvor træerne nu vokser vildt, og vinranker om sommeren danner et skyggefuldt tag i den hyggelige gård.

Vi byder også på en dejlig sydvendt terrasse med adgang direkte fra restauranten, hvor I kan nyde de lune og lyse sommeraftener med et koldt glas og en snack.

Det hele står til jeres rådighed på OCC – og vi pakker gerne en madkurv til jer, så I kan tage et afbræk fra mødedagen i hinandens selskab i smukke, rolige omgivelser. OCC Ranch er også stedet, hvor I kan komme tættere på hinanden med en række spændende og vidt forskellige teambuilding-aktiviteter.

Hvis du eller dine gæster trænger til at bevæge jer, er området omkring OCC fyldt med smukke stier flankeret af brombær, bøgetræer, hestefolde og små vandløb.

Tag løbeskoene med og lad op med en løbetur før eller efter mødet – det giver ny energi!

På OCC tilbyder vi
  • Skovtur, western-tema og teambuilding på OCC Ranch
  • Sydvendt solterrasse
  • Naturskønne løberuter
  • Rappelling fra 12 meter på facaden
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!