Tag imod jeres gæster direkte i døren og byd dem velkommen i en af vores tre store sale – i ét plan. Oplev fantastisk logistik og et væld af små oaser overalt, der binder hele herligheden sammen.

Jo flere I mødes, jo vigtigere bliver logistikken. I skal bruge tiden sammen – ikke med at gå fra det ene sted til det andet, og det skal være let at kunne dele jer op i mindre hold og samles igen. Det kan I på Odense Congress Center.

Alle vores sale har deres eget foyerområde, hvor I kan møde og registrere jeres gæster i døren. Herfra er der få skridt til mødeområderne, der alle har forskellige størrelser, så I er garanteret præcis de rammer, I skal bruge – hver gang.

Foyererne kan også bruges aktivt – f.eks. til udstilling, sampling eller andet – og fungerer samtidig som små oaser, hvor I kan hente ny energi, arbejde i grupper eller blot snuppe en kop kaffe mellem indlæggene.

Spredt over OCC – men kun et stenkast fra hinanden – er desuden en række break-out lokaler, der kan bruges til mindre møder og workshops.

Kort sagt: Hvis jeres møde, konference eller kongres skal være let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret, har vi rammerne på OCC.

På OCC tilbyder vi
  • 3 flotte sale på til 1620 gæster
  • 26 break-out lokaler
  • Pause- og udstillingsområder
  • Alt på ét plan
  • Gæsteteam helt tæt på
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani

Interesseret? Kontakt vores erfarne konferenceteam!