Tag imod jeres gæster direkte i døren og byd dem velkommen i en af vores tre store sale – i ét plan. Oplev fantastisk logistik og et væld af små oaser overalt, der binder hele herligheden sammen.

Jo flere I mødes, jo vigtigere bliver logistikken. I skal bruge tiden sammen – ikke med at gå fra det ene sted til det andet, og det skal være let at kunne dele jer op i mindre hold og samles igen. Det kan I på Odense Congress Center.

Alle vores sale har deres eget foyerområde, hvor I kan møde og registrere jeres gæster i døren. Herfra er der få skridt til mødeområderne, der alle har forskellige størrelser, så I er garanteret præcis de rammer, I skal bruge – hver gang.

Foyererne kan også bruges aktivt – f.eks. til udstilling, sampling eller andet – og fungerer samtidig som små oaser, hvor I kan hente ny energi, arbejde i grupper eller blot snuppe en kop kaffe mellem indlæggene.

Spredt over OCC – men kun et stenkast fra hinanden – er desuden en række break-out lokaler, der kan bruges til mindre møder og workshops.

Kort sagt: Hvis jeres møde, konference eller kongres skal være let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret, har vi rammerne på OCC.

På OCC tilbyder vi
  • 3 flotte sale på til 1620 gæster
  • 26 break-out lokaler
  • Pause- og udstillingsområder
  • Alt på ét plan
  • Gæsteteam helt tæt på
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
God service fra alle involverede. God dialog både før og under vores event, udsøgt mad og gode faciliteter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og jeg kan virkelig anbefale OCC til andre. Forhåbentligt får jeg mulighed for at besøge stedet igen en anden gang.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!