Fra rappelling til snobrød – at dele oplevelser styrker bånd og giver nye perspektiver på hinanden. OCC og Activator Group bringer jer sammen på helt nye måder med teambuilding af højeste kaliber.

Der er mange måder at mødes på – og mange måder at blive klogere på sig selv og hinanden.

Det ved vi på Odense Congress Center, og derfor stiller vi en bred vifte af sjove, spændende, udfordrende og hyggelige teambuilding-aktiviteter til jeres rådighed, når I besøger os.

Uanset om I er mange eller få, er til rappelling eller snobrød, mega-bordfodbold eller tænksomme teamopgaver, så hjælper vi jer med at sammensætte det helt rigtige program.

Alle aktiviteter gennemføres på OCC Ranch af vores mangeårige samarbejdspartner, Activator Group. I finder alle faciliteterne på vores egen matrikel, så I behøver ikke at bruge tid på transport – I kan gå direkte fra mødelokalet, restauranten eller hotelværelset.

Med jeres ønsker og behov i centrum bygger vi i fællesskab en oplevelse, der ikke bare underholder – den bringer jer tættere sammen.

På OCC tilbyder vi
  • Teambuilding for alle
  • Rappelling, mega-bordfodbold, ATV, bueskydning og meget mere
  • Flere forskellige pakker
  • Professionel arrangør
  • Tæt på mødelokalet
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!