Nyt ansigt på OCC

19. okt 2018

Hele landet mødes på OCC – og vi har (dejligt) travlt! Derfor har vi udvidet teamet med endnu en dygtig kollega, til at tage hånd om jeres arrangement. Velkommen til Camilla Vinter Kristiansen!

Det personlige touch betyder alverden, uanset hvor mange eller få I mødes – og jo bedre man kender hinanden, jo stærkere bliver samarbejdet. Derfor har vi talt med vores nye konferencekoordinator, Camilla, om hvad der bringer hende til OCC, hvad god service betyder for hende – og udfordringerne ved at lægge puslespil…

CAMILLA VINTER KRISTIANSEN

Hvad laver en konferencekoordinator?
Mit job er at gøre det vores sælgere har lovet til virkelighed, og sørge for at vores gæster kan mærke at der er et menneske bag deres arrangement – hele vejen.

Hvad bidrager du med på OCC?
Jeg er en meget udadvendt og ligetil person, med et ekstremt godt humør. Det er vigtigt for mig, at folk omkring mig har det godt, og jeg sætter en stor ære i at vores gæster føler sig i trygge hænder. I mit tidligere arbejde på Hindsgavl Slot har jeg desuden opbygget en stor opmærksomhed på den lille detalje, der er så vigtig for mødebookerne.

Hvad er god service for dig?
Når man selv er i servicefaget bliver god service lidt noget man tager for givet – men for mig er det den service, der ligger ud over det forventelige og hvor jeg får noget jeg slet ikke havde regnet med.

Hvornår har du sidst selv oplevet god service?
Det må være da jeg skulle male en væg derhjemme i sommers. Jeg havde faktisk fundet den bøtte maling, jeg troede jeg skulle bruge, men hos maleren tog de sig tid til både at spørge ind til mine behov, forklare mig om de forskellige muligheder og i sidste ende sælge mig en billigere, men bedre maling. Det sætter jeg stor pris på.

Hvad synes du I er særligt gode til på OCC?
OCC er kendt i branchen for et højt kvalitets- og serviceniveau, selv ved store arrangementer – og så synes jeg, vi er gode til at holde en tæt, personlig kontakt med mødebookerne, hele vejen fra start til slut.

Hvorfor OCC?
Det er vigtigt for mig hele tiden at fortsætte min faglige udvikling, og blive endnu dygtigere. Det er der store muligheder for på OCC, og derfor har jeg længe håbet på at kunne tage næste skridt dér – og jeg er vildt glad for at det nu er lykkedes.

Det vidste du ikke om Camilla
Når jeg slapper af, lægger jeg puslespil – til trods for at jeg er pænt farveblind. Heldigvis er jeg også stædig – så brikkerne skal nok falde på plads!