Nyt med nyt på efter sommerferien

03. jun 2019

Før, under og efter mødet – der er masser af nyheder på OCC efter sommerferien! Nyslebne gulve i vores tre store sale, en dugfrisk kælderbar – og helt nye muligheder for teambuilding i den skønne OCC Ranch.

Uanset om I møder op friske og fyldt med ny energi efter sommerferien, eller liiiiige har brug for et spark for at komme i gang igen, så har vi spændende nyheder til jer på OCC!

Kælderbar med det hele
Hvis du modtager vores månedlige nyhedsbrev (og hvis ikke, så klik her!) ved du, at vi netop har indviet vores helt nye kælderbar. Her kan I mødes i hyggelige omgivelser til en drink, et spil shuffleboard – eller måske en tapas-planke fra køkkenet? Læs mere om kælderbaren her.

Smukke gulve så langt øjet rækker
På mødefronten sætter vi kronen på værket i vores tre store sale. Efter at være blevet renoveret efter alle kunstens regler sliber vi nu gulvene ned, så de bliver helt som nye. I får endnu mere indbydende rammer til jeres møde – og håndværkerne arbejder hele juli, så alt står knivskarpt til jer i august.

Teambuilding for sjov og alvor
Endelig kan I fremover supplere jeres møde eller konference med teambuilding på vores dejlige OCC Ranch, der ligger i en lille æblelund, blot et stenkast fra OCC. På Eventgården tilbyder vi alt fra en hyggelig eftermiddagsaktivitet, som afbræk fra mødet, til den helt store teambuilding-pakke, hvor I sætter fuld fokus på fællesskabet.

Læs mere om OCC Ranch og teambuilding på OCC her.

Vi glæder os meget til at tage imod jer efter sommerferien – og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, så er vi aldrig mere end et telefonopkald væk.