OCC – nu med 343 værelser

19. nov 2018

Så er det ganske vist: Odense har fået et nyt, største hotel i hjertet af byen. Nu råder OCC over i alt 343 hotelværelser, der alle står til jeres rådighed, når I booker jeres møde eller konference hos os.

Vores designere og håndværkere har netop lagt den allersidste finish på Odenses nye hotelperle, der slog dørene op den 15. oktober i hjertet af byen.

Find ud af hvad I kan se frem til på det spritnye website for hotellet, der netop er gået i luften.

Sov – og spis – godt på Hotel Odeon
På Hotel Odeon byder vi jer velkommen i 234 eksklusive værelser, bar, mødelokaler og ikke mindst restaurant i centrum af Odense. Det giver jer endnu flere muligheder, når der skal kobles overnatning på jeres arrangement på OCC. 

Alt på Hotel Odeon tager udgangspunkt i eksklusiv nordisk kvalitet – og det gælder naturligvis også maden. Restauranten på hotellet går under navnet ”H.C. by Meyers” og forpagtes af Meyers, med alt hvad det betyder af fokus på detaljen, kreativiteten og råvarerne.

Meyers har gennem 30 år i fødevarebranchen, med sammenlægningen med Løgismose for fire år siden – og senest med restaurant Anarkist i Albanis gamle tappehal – vist, at de formår at udvikle den danske madkultur og inspirere deres gæster.

Det glæder vi os meget til at kunne præsentere i hotellets restaurant, både for odenseanere, turister og mødegæster på hotellet.

Velkommen til Odense – velkommen til Hotel Odeon!

Har du lyst til at se Odenses nye hotel og mødested med egne øjne? Så book en rundvisning ved værtinde Tinna Larsen på tla@hotelodeon.dk