Vi bygger nyt!

Inden længe vil du få en helt ny oplevelse, når du træder ind af døren på OCC – og helt nye muligheder for at spise og overnatte hos os.

Møde-, messe-, konference-, fest- og hotelgæsterne flokkes til Odense. Derfor er vi netop nu i gang med den største udvidelse af Odense Congress Center, siden Jyske Bank Arena blev opført i 2007 – og de første bookinger i de nye lokaler er allerede på bøgerne.

Byggeriet har to ben:

  • En helt ny hotelfløj på Hotel Odense. Hotellet vil indeholde 195 nye værelser i nordisk design, moderne møde- og festlokaler og stor restaurant/orangeri. Med de nye værelser bliver Hotel Odense byens største hotel med i alt 304 værelser. Byggeriet er godt undervejs, og står klar til at byde glade gæster velkommen i august 2024.
  • En komplet ombygning af vores indgangsparti og lobbyområde. Området bliver en helt ny måde at træde ind på OCC: lyst, lækkert og med kombineret reception, lounge og barområde i ét, med direkte adgang til mødelokaler, sale og hotelværelser. Når vi går på juleferie i år rykker håndværkerne ind, så alt det nye er klar i løbet af januar ’24.

Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed er en central del af fremtiden for Odense Congress Center og Hotel Odense. Derfor har vi, ud over bæredygtigheden i selve byggeriet, investeret massivt i solceller på taget og sikret, at hotellet fra starten kan leve op til kravene i den internationale Green Key-certificering.

For eksempel er alt træ-inventar produceret i FSC-certificeret og bæredygtigt træ, ligesom alt møbelstof er 100% genbrugsmaterialer af PET plast, og alle konferencestole er lavet i 90% genbrugsplast samt ECO label certificeret.

På billedet herunder kan du se et dugfrisk billede af byggeriet som det skrider fremad – og i bunden af siden finder du et galleri, med en håndfuld arkitekt-tegninger, der viser de store forandringer vores gæster kan se frem til – første gang i starten af 2024, og igen i efteråret.

(Foto taget 28. september 2023)

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende lægger billeder og nyheder op fra byggeriet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på det nye OCC!

Det er vi ved at bygge
  • 195 nye hotelværelser - 304 i alt
  • Helt nyt indgangsparti
  • Eksklusivt lobbyområde med lounge og bar
  • Stor udvidelse af vores restaurant
  • Nye konference- og festlokaler
  • Stor terrasse og og grønne områder

Interesseret? Kontakt os i dag!