Oplev vores nye kælderbar

18. mar 2019

Nu kan I læne jer tilbage, sænke skuldrene og komme helt ned i gear efter en produktiv mødedag på OCC. Vi gav jer en lille forsmag på den nye indretning i december, og nu står den klar: Vores nye kælderbar! Lounge- og barområdet er det perfekte sted til at afrunde dagen og hygge med kollegerne.

I har indtil nu haft adgang til vores eksklusive Business Lounge og den hyggelige vinbar – kælderbaren er nu det oplagte valg, hvis I leder efter rammer til flere gæster. Vi ved, at meget af værdien i at mødes ude af huset, den skabes i pauserne og efter mødedagens faste program.

Derfor har vi glædet os til at åbne det helt perfekte frirum til jer – stedet, hvor I tager kaffen efter aftensmaden og får samlet op med de kolleger, I ikke ser til hverdag.

Kælderbaren egner sig blandt andet til:
– Social hygge om aftenen
– En drink inden maden
– Snack og hygge inden jeres arrangement
– Afslapning efter teambuilding
– Vende dagens oplevelser
– og meget meget mere…

Så der er ingen grund til at gå op på værelset – smut i kælderbaren og afslut dagen på den helt rigtige måde. Lounge- og barområdet skal bookes på forhånd.

Interesseret?

Klik her for at kontakte vores dygtige konferencekoordinatorer – de er klar til at hjælpe dig med at booke både mødelokaler og vores helt nye kælderbar.