Stjerner på scenen til Danish Game Awards

26. nov 2019

Når Danish Game Awards løber af stablen i Odense den 5. december er det med kendte ansigter fra både gaming, stand-up, film og politik på scenen.

Showet, der er en hyldest til gaming og e-sport i både ind- og udland, slår dørene op i Odense Congress Center dagen inden den officielle åbning af gamingmessen ODINCON samme sted.

Flere end 75.000 danske gamere har allerede fordelt deres stemmer på de nominerede til Danish Game Awards ’19, og nu løfter arrangørerne sløret for, hvem der vil stå for prisoverrækkelsen til de heldige vindere i 10 forskellige kategorier, fra Årets Spil til Årets YouTube-gamer.

Fra comedy-scenen til borgmesterkontoret
Værten, der styrer publikum og seere gennem hele aftenen, bliver således komikeren Simon Talbot, kendt fra bl.a. flere programmer på TV2 Zulu, og en ivrig gamer i sin fritid.

Til at annoncere vindere og uddele priser har en række kendisser med relationer til spilverdenen meldt sig på banen, blandt andre skuespiller Jonas Schmidt og YouTuberne Rasmus Brohave og Casper Harding. Også Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, vil være af finde på scenen, når han overrækker aftenens særpris i kategorien Årets Danske Spil

– Vi er slet ikke færdige med at annoncere hverken værter eller jury til årets DGA, men vi glæder os allerede over den store opbakning til showet fra så mange store personligheder i underholdningsbranchen, fortæller Thomas Bense, der er en af initiativtagerne til Danish Game Awards.

– Mange af de nominerede har allerede meldt deres ankomst, så hvis man vil møde sine idoler på den røde løber der rigtig gode chancer for det på aftenen, forklarer han. Blandt gæsterne er således digitale kendisser som Lasse Vestergaard, ComKean, Jaxstyle, Trier Gaming, Marie Watson, Marcuzo, Kregme og EllahDK.

Også for menigmand
Mens hovedparten af de ca. 800 billetter til showet allerede er afsat til nominerede, særlige gæster og kendisser fra spilbranchen, kan hurtige gamere stadig nå at sikre sig plads i salen med en publikumsbillet til Danish Game Awards.

Her vil det være muligt at opleve hele showet på tætteste hold, samt møde både nominerede, vindere og en perlerække af YouTubere, bloggere, professionelle gamere og mange andre fra spilindustrien, der er mødt op for at hylde deres kolleger.

Praktisk information
Danish Game Awards den 5. december i Odense Congress Center
Billetkøb: www.danishgameawards.dk
Billetpris: 195,- (inkl. goodiebag med produkter fra DGA’19-partnervirksomheder)